Házasságunk megmentéséért

Szent őrangyalom, te látod, hogy a hozzám legközelebb álló emberrel, a feleségemmel / férjemmel megromlott a viszonyom.

Mi, emberi gyarlóságunk közepette nem találjuk a kiutat kapcsolatunk javítására, de tudom, hogy te meg tudod találni annak módját, hogy figyelmeztetést, indíttatást adjál alkalmas időben legalább egyikünknek, hogy újból az egység felé tudjunk közeledni.

Kérlek szent őrangyalom, szólj feleségem / férjem őrangyalának, és cselekedjetek minél előbb, mert különben a szakadék csak mélyül közöttünk, annak ellenére, hogy tudjuk be kellene temetnünk azt.

Kérlek segítsétek az egység helyreállítását megtört kapcsolatukban.

A mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.

Kibékülés angyalai

Szent őrangyalom! Te látod, hogy X.Y.-nal összevesztünk haragban vagyunk. Tudom, hogy ez nem kedves Istennek, ezért szeretnék javítani ezen a helyzeten. Tudom, hogy ti, szent angyalok hozzájárulhattok minden Istennek kedves emberi megoldáshoz, így a mi haragunk lecsillapításához és kibékülésünkhöz is.

Ezért kérlek szent őrangyalom, járj közben haragosom, X.Y. őrangyalánál, hogy megtaláljuk annak módját, hogy mindketten a kibékülés irányába elinduljunk.

Kérlek találjátok meg azokat az eszközöket, melyek segíthetnek minket a kibékülés eléréséhez.

Csomóbogozó Szűzanya, Angyalok Királynője, kérlek járj közben értünk, és erősítsd meg őrangyalainkat, hogy valóban hatékony eszközt találjanak kibékülésünkhöz, hogy  majd békénknek örvendezve dicsérhessük szent nevedet,

Krisztus, a mi urunk által. Ámen.

Bármikor kérhetjük:

"Szent angyalom, menj oda, ahol épp most szentmisét mutatnak be, végy egy cseppet a drága szent Vérből és cseppentsd ............ szívébe."

forrás: Angyal Imakönyv.

A bejegyzés trackback címe:

https://s-meg-kell-a-buzanak-erni.blog.hu/api/trackback/id/tr415061762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása