" ... Amikor a bűnt elkövetjük, vagyis tudva és akarva nem engedelmeskedünk Isten parancsának, akkor ehhez még ideológiát is gyártunk. Ugye tudjuk, hogy mit jelent az, hogy ideológia ? Mellébeszélés. Vagyis abban a tévedésben élünk, hogy ez nekünk jó, pedig az a jó amit az Isten akar.

Az imádságunk és minden érzésünk, vágyunk, gondolatunk és akaratunk arra irányul, hogy Isten gondolatai vágyai és akarata valósuljanak meg bennünk, ehhez igazítjuk magatartásunkat és cselekedeteinket, akkor nem csak valónkkal tiszteljük az Istent, hanem szívünkben is közel leszünk hozzá, és akkor boldogok leszünk itt a földön is és az örök életben is.

Tehát mik a jó cselekedetek és szokások?  Amely Istennek hagyott üzenet ,és amelyek segítik az örök üdvösség elnyerését. Ámen ..."

forrás:

Részlet Ágoston Atya beszédéből: 2013.02.12.

A bejegyzés trackback címe:

https://s-meg-kell-a-buzanak-erni.blog.hu/api/trackback/id/tr665076049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása