"Találj egy csendes és félreeső helyet, hogy ne érezz kísértést arra, hogy szerepet kell játszanod Isten előtt.

Amikor ezen a helyen vagy, legyél olyan természetes és őszinte, amilyen csak lenni tudsz.

A figyelem át fog terelődni rólad Istenre, és elkezded majd érezni az Ő kegyelmét." (Máté 6:6,)

 

Isten nem fog szólni hozzád, ha az életedben nagy zaj vesz körül.

Van, amikor egyedül és csendben kell lenned.

A kulcs ahhoz, hogy meghalld Isten szavát és megértsd, mi az Ő terve az életeddel kapcsolatban az, hogy tudd, hogy Isten találkozni szeretne veled.

Rá kell ébredned arra, hogy nem te vársz Istenre, hanem Ő vár rád. Isten arra teremtett, hogy kapcsolatban légy vele. Azt szeretné, hogy időt tölts vele minden nap. És azt, hogy ezt a vele töltött időt betervezd a mindennapjaidba. Isten vár.

Manapság nehéz egyedül lenni egy csendes helyen. Nem tudom, hogy tisztában vagy-e azzal, mennyi zaj van az életedben. Mindig szól a rádió az autóban, vagy fülhallgató van a füledben, vagy a Bluetooth van bekapcsolva. Sok helyen, ahol várakozni kell, a boltokban, a liftben még a zene is szól. Nagyon kevés az az idő, amit teljes csöndben tölthetsz el.

"Légy csendben Isten jelenlétében és várj türelemmel, amíg cselekszik." (Zsolt 37,7) NLT

A legtöbb ember azért nem hallja soha Isten szavát, mert soha nem lassít le eléggé, hogy az Úr beszélhessen vele. Le kell lassítanod, csendben kell maradnod egy darabig, és várnod kell Istenedre!

forrás: Rick Warren - Céltudatos élet

http://napiremeny.blog.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://s-meg-kell-a-buzanak-erni.blog.hu/api/trackback/id/tr515696400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása