Jézus Krisztus nevében hatalmunk van a gonosz felett, az kénytelen eltávozni, ha hittel imádkozunk. A hit nem érzés, hanem döntés.

Aki Jézus Krisztus mellett döntött, az Ő megváltó vérének erejével megszabadulhat minden sötét hatalomtól, még akkor is, ha ez a szabadulás fokozatosan megy végbe.

A démonok sokféleképpen hatolhatnak életünkbe, például hazánkban oly tragikus módon gyakori istenkáromlás révén, családi feszültségek, vétkes szokások, pszichológiai sérülések útján is. A most következő imádság akkor is javadra válhat, ha nincs szükséged szabadulásra; megerősödhetsz a démonok behatolási kísérleteivel szemben. Kérlek tehát, helyezkedj tiszteletteljes testtartásba, indítsd fel a hitet Isten végtelen szeretetében és hatalmában, a megfeszített és föltámadt Jézus Krisztus megváltó művében, és engedd, hogy a most következő imádság hasson rád.

Mennyei Atyám, hittel kérlek Szent Fiad, Jézus Krisztus nevében, mindazokért, akik ezt az imádságot hallgatják, olvassák, vagy visszagondolnak rá. Add nekik Szentlelkedet, hogy szívük elforduljon minden bűntől, minden hitetlenségtől, minden hamis vallástól, minden babonától, minden mágikus tantól, vagy praktikától, és megbocsássanak minden ellenük vétőnek.

Most, szent színed előtt, ezekkel a testvéreimmel együtt ellene mondok a sátánnak, minden cselekedetének és minden csábításának;

Megvallom hitemet Jézus Krisztusban, a te Egyszülött Fiadban, aki Szűz Máriától született, hirdette az üdvösség jó hírét, rombolta a gonosz műveit, és kiűzte a tisztátalan lelkeket;

Aki Poncius Pilátus alatt szenvedett, megfeszítették, meghalt és eltemették;

De föltámadott a halálból, dicsőségben fölment a mennybe, és újra eljön ítélni élőket és holtakat.

Megvallom a hitemet a Szentlélekben, aki kiáradt Egyházadra, s azt élteti, igazságban őrzi, és erővel tölti el;

Megvallom a hitemet a szentek közösségében, a bűnök bocsánatában, a test föltámadásában, és az örök életben.

Megvallom a hitemet a megváltásban, amelyet Jézus Krisztus szerzett nekünk szent vére árán, megtörve a sátán hatalmát, kivetve e világ fejedelmét.

Megvallom a hitemet, hogy megbocsátod a hozzád megtérők bűneit, Szent Fiad vérében tisztára mosod őket, és megszabadítod a sötétség hatalmától.

Jézus Krisztus nevében hittel kérlek: mindazokat a testvéreimet, akikért most imádkozom, szabadítsd meg a gonosztól.

Szabadítsd meg a démoni erőktől, minden tisztátalan lélektől, minden ártó szellemi hatalomtól.

Jézus nevében távozzék tőlük a belopakodott ellenség, távozzék minden bukott angyal;

Urunk Jézus dicsőséges szent nevében távozzék a gonosz, távozzék a sötétség fejedelme, távozzék e világ istene, távozzék az ős kígyó, az ördög, minden angyalával együtt.

Jézus csodálatos nevében legyenek szabadok testvéreim a bukott angyalok minden befolyásától, minden ártalomtól, amelyet a romboló hatalmasságok okoztak;

Legyenek szabadok az értelem perverziójától és az akarat úttévesztésétől, legyenek szabadok a testi lelki zaklatástól, a csüggedéstől és depressziótól, a terméketlen nyugtalanságtól és minden bénító szorongástól, minden egészségtelen félelemtől.

Jézus Krisztus gyönyörű nevében fusson és meneküljön tőlük minden destruktív szellem, minden ellenséges lélek, minden démoni erő, vonuljanak vissza a zűrzavar, a hamisság, a tétovaság, a kudarcra ítéltség szellemei, adja föl hadállásait a sátán minden angyala;

Váljanak testvéreim szabaddá Jézus dicsőséges keresztjének erejében, az Ő csodálatos föltámadásának erejében, az Ő újjáteremtő Szentlelkének erejében.

Szálljon rájuk a te békességed, Jézus Krisztus hatalmas nevében;

Jézus megváltó Vérének erejében legyenek igazán szabadok; legyen örömük, amelyet senki el nem vehet tőlük, és töltse el őket a föltámadt Jézus hatalmas Lelke.

Járjanak a Szentlélekben, adjanak hálát neked, és ujjongjanak csodálatos színed előtt.

Öltöztesd őket erőbe, adj nekik bátorságot, hogy visszaverjék a gonosz minden támadását;

Hatalmas angyalaid óvják őket jártukban-keltükben;

Vallják meg Jézus üdvözítő nevét embertársaik előtt.

Köszönöm, hogy ez valóban így történik. Hálát adok mérhetetlen jóságodért, imádlak és dicsőítelek téged, szabadító Istenem. Légy áldott mindörökkön örökké. Ámen.

Ha hittel bekapcsolódtál ebbe az imába, az változást hozott életedben. Amennyiben nem volt szükséged démoni behatolástól való szabadulásra, akkor is erősebb lettél; de ha szükséged volt rá akkor az megtörtént. Igen megtörtént akár érzed akár nem. Ne rontsd az eredményt hitetlenséggel, adj hálát és maradj meg a hálaadásban. Előfordulhat, hogy a szabadulás egyenlőre csak részleges, sőt meggyőződésem szerint legtöbbször az. Ha így van semmi mást nem kell tenned mint folytatnod az imát, hasonló szellemben, bár nem ezzel a szöveggel, és nem is okvetlenül ebben a stílusban, megismételve mindaddig, amíg a démoni befolyás teljesen meg nem szűnik.

Isten szereti, ha a magad módján imádkozol!

 

forrás:

Kovács Gábor: Mágia és HIT

Az Istennel való egyesülés útja: 

- a megtérés,

- a bűnös kielégülésekről való lemondás,

- a teremtmények rendetlen szeretetétől való elszakadás,

- az önzésünkből való kilépés,

- Isten akaratának teljesítése,

- az alázatos testvéri szeretet gyakorlása,

- a szenvedés szabad lélekkel való elfogadása,

végül pedig, bármennyire visszavonult is az imádságos lélek önmagába,

- önmagunk meghaladása.

 

" Nálam nélkül semmit sem tehettek " (Jn 15,5)

forrás:

Kovács Gábor: Mágia és HIT

A hittel mondott ima messzemenően nem jelenti azt, hogy Istent, kellő eszközökkel, rábírjuk akaratunk teljesítésére.

Akik így fogják fel a kérő imát, örökké panaszkodnak, hogy Isten nem hallgatja meg őket, és joggal, mert az ilyen ima nem keresztény, és teljesen közömbösen hagyja Istent.

" Az imádságban pedig ne fecsegjetek mint a pogányok, akik úgy gondolják, hogy a bőbeszédűségükért nyernek meghallgatást " (Mt 6.7).

Ez nem a hosszas ima tilalma, hiszen Jézusról is tudjuk, hogy hosszan szokott imádkozni; hanem a manipulatív ima tilalma, amelyben az ima tömegével akarjuk lenyomni Isten mérlegét.

A keresztény ima azt jelenti: ráállunk Isten hullámhosszára, hogy imáinkon keresztül megtehesse azt, amire készül.

" Tudja a ti Atyátok mire van szükségetek, mielőtt még kérnétek őt " (Mt 6,8)

Imádságunk nem teszi Istent a mi eszközünkké, hanem bennünket tesz Isten eszközévé.

forrás:

Kovács Gábor: Mágia és HIT

A nyugati kultúra problémája az, hogy érdeklődésünk túlságosan szétszórt, és ez gyakorta középszerűséghez vezet. Nem szakosodtunk valamire, ami azonosíthatna minket a történelem hangversenyében. A zenekar minden hangszerén akarunk játszani ahelyett, hogy kitűnnénk valamelyikben, és így maradandó nyomot hagynánk a világban.

A kacsa tud úszni, járni és repülni, de nem múlja felül a középszerűséget a három közül egyikben sem. Soha sem fog oly fönségesen repülni, mint a sas, vagy oly ünnepélyesen, mint a kondorkeselyű. Esetlen járása ellentéte a gazella eleganciájának vagy a leopárd gyorsaságának. Úszni sem úszik oly kecsesen mint a delfinek.

Sokan szeretnek kacsák lenni, a zenekar minden hangszerén játszva, de képtelenek szólistaként fellépni egy koncerten.

A vízió lehetővé teszi, hogy mindig a célra irányuljon tekintetünk anélkül, hogy akár jobbra akár balra eltérnénk. Egy egyensúlyozó művész aki a kifeszített kötélen sétál, nem azt nézi, hogy hova lép, mert akkor leesne. Pályálya végére szegezi tekintetét. A vízió az általunk keresett értékekre összpontosít.

" Fussunk kitartással, szegezzük tekintetünket Jézusra." ( Zsid 12,1-2 )

forrás:

Jose H. Prado Flores: Pál Titka.

Ahhoz, hogy elnyerjük a győztesek jutalmát, mindig előre kell futni, anélkül, hogy felelevenítenénk a múltat, vagy elmúlt helyzetekbe kapaszkodva élnénk.

A győztesek profiljának van egy közös jellemzője. Minden nagy ember, aki az élet valamilyen terén fontos sikereket ért el, közös nevezőt birtokol: tudják, hogy kik ők, hogy mit akarnak, és miért, eljutottak a megvalósításhoz szükséges bölcsességre, és semmi sem állíthatja meg őket.

Mindezekhez öt dologra van szükségünk: határozott önazonosságra, Isten tervének átlátására, az elérendő cél megállapítására, ezen felül indítékra, hogy megtegyed a dolgokat, és állhatatosságra a nehézségek és kudarcok között is.

Az állhatatosság az előleg amit ki kell fizetni ahhoz, hogy sikerüljön megszerezni a győztesek jutalmát. Az állhatatlanság a kisebb erőkifejtés törvényének a leánya, egyike hedonista társadalmunk legveszélyesebb csapásainak. Olyan korban élünk, ahol minden automatikus. Elég lenyomni egy gombot ahhoz, hogy ajtókat nyissunk ki, eljuttassunk egy üzenetet a világ másik felére, vagy irányítsunk egy számítógépet.

De az élet más, olyan lassú folyamat, amely türelmet és kitartást kíván.

forrás:

Jose H. Prado Flores: Pál Titka.

Ha az életben elveszítünk valamit, először a Bibliában kell keresni!

Ha elveszíted a reményt, vagy a hitet, az örömöt és a békét, először a Bibliában kell keresni!

Ha elveszíted a családi egyetértést vagy valakit aki nagyon közel állt hozzád, akit szeretsz, a kiutat és megoldást az életedre, a problémáidra a Bibliában keresd!

Mindig, mindig a Bibliában kell először keresni!

forrás:

Jose H. Prado Flores: Pál titka.

süti beállítások módosítása